Leiderschapscoaching

Leidinggeven gaat over verbinden. Met de medewerkers. Met de organisatie. Met de toekomst. Met jezelf. Leidinggeven is keuzes maken en koers bepalen.. Kiezen voor zaken die succes hebben. StorkCoaching begeleidt leiders die het maximale uit zichzelf willen halen. Dus ook als het met je team en/of bedrijf super goed gaat en je wilt sparren. Focus is de key, altijd. Voor elke leidinggevende en voor elk bedrijf.

Ik help jou om (weer) te (gaan) werken vanuit je passie, vanuit kracht en mogelijkheden. We gaan aan de slag, als team.

Spiegelende vragen die je mag verwachten:

Wat zijn jouw doelen en ambities en hoe bereik je deze?
Wat is jouw man on the moon?
Waar zit jouw focus en hoe hou je deze scherp?
Hoe breng je (meer) structuur aan in je werkzaamheden?
Wanneer is goed goed genoeg?
Hoe verbind jij met anderen?
Welke kansen laat je liggen en waarom?
Wanneer raak jij uit je comfortzone?

Coaching is vooruit zien en denken in mogelijkheden. Het ontdekken van jouw eigen pad. Het benutten van al jouw potentieel en talent. Het stellen en behalen van concrete doelen. Het creëren van focus en strategie.

AFSPRAAK MAKEN >

Haal het beste uit jezelf om optimaal te presteren.

FOCUS
STRATEGIE
MINDSET
SPARREN

Investering leiderschapscoaching

Ieder traject is anders. Dus maak ik een offerte op maat.  De gesprekken kunnen online plaatsvinden, buiten in de natuur of in mijn praktijk in het land van Maas en Waal (10 min van Tiel), wat jij prettig vindt. Alle thuisopdrachten krijg je digitaal zodat je er tussen de gesprekken door mee aan de slag kunt en in een flow blijft.

Een eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend én kosteloos. Het kennismakingsgesprek is gratis (ongeveer 30 minuten, online of offline) en als wij een klik hebben, vervolgen we met een uitgebreid strategiegesprek van twee uur om jouw doelen en ambities te bespreken. Vaak zijn 5-8 gesprekken voldoende om de gestelde doelen te behalen. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.

Wil je een DISC analyse dan zijn de kosten €195,- . Voor een drijfveren analyse bereken ik €169,-. Wil je ze allebei tegelijk dan zijn de kosten €329,-. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Resultaat

Groei van jou als persoon, als leider én groei van jouw business.

Samen maken we jouw doelen concreet en brengen we de verandering in beweging. We brengen focus aan, werken aan je mindset, bouwen een strategie en gaan aan de slag. Kortom, heel concreet. Met als doel: Groei van jou als persoon, als leider en groei van jouw business.

Als business coach ben ik je spiegel, sparringspartner en daag ik je uit om je eigen potentieel te benutten. Wat zijn jouw specifieke vraagstukken in jouw rol als ondernemer? Ik ondersteun professionals om vooruit te zien, focus te behouden en te denken in mogelijkheden. Om tot de beste resultaten te komen en eigen talenten optimaal te benutten. Neem jij de stap?

Ik begrijp dat je druk bent, dus laat alleen even een berichtje achter via het formulier of via whats app en ik bel jou voor een eerste kennismaking.

AFSPRAAK MAKEN >
LEO, LEIDINGGEVENDE, ORGANISATIE IN  TIEL

‘Spiegelen, ik wist niet dat dat zo confronterend kon zijn! Maar wat doe je dat met respect en openheid, zonder oordeel en met een lach. Bedankt voor de afgelopen zes maanden. Ik ben mij nu zoveel beter bewust van wat ik doe, waar ik voor sta en wat ik vooral niet meer moet doen. Ik vond het niet altijd makkelijk, maar ben mijzelf zoveel beter gaan begrijpen. Mede dankzij jouw vragen en oefeningen. Ik hou je op de hoogte hoe mijn bedrijf zich verder ontwikkelt. Bedankt!’

ASTRID, ONDERNEMER, EIGENAAR BEIZONDER LEREN TASSEN

‘Door de begeleiding van Maaike groeit mijn bedrijf steeds verder. Zij leert mij focus aan te brengen, plannen te maken, we sparren samen om de volgende stappen te zetten. We kijken vooruit op de korte maar zeker ook op de langere termijn. Ze zet mij steeds weer op scherp als ik vertraag of als ik in uitstelgedrag terecht kom. Dat doet zij altijd op een vriendelijke maar doeltreffende manier. Voor mij heel waardevol! Maandelijks zien we elkaar en bespreken we de volgende te nemen stappen. En elk kwartaal maken we de balans op met een doelen sessie waarin we terugblikken en vooruit kijken. Maaike is energiek en een echte sparringpartner. Zij stimuleert en motiveert mij iedere keer om verder te groeien en zo nu en dan uit mijn comfort zone te stappen.’

Kosten en aftrek 2023 coaching

 Eén en ander is veranderd sinds 1 januari 2023, voor ondernemers niet. Als jouw studiekosten zakelijke kosten zijn, kun je ze nog steeds aftrekken van uw winst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

do the bright thing

Mindset

Focus

Strategie

Doelen

Plan

Implementatie

StorkCoaching

Maaike Hoogenboom – Westerbeek

Maaike@storkcoaching.nl

06-52482110

Dijkgraaf de Leeuwweg 50, 6629KP Appeltern

(Land van Maas en Waal, 10 min van Tiel en Oss)

CONTACT