TEAMSCAN: VERDIEPING, VERBINDING EN NIEUWE ENERGIE

Hoe gaat het met de team samenwerking? In deze snel veranderende wereld?

Het zijn bijzondere tijden. Veel is anders; Hybride werken, te weinig personeel, hoog ziekteverzuim, tekorten op allerlei vlak, online meetings en grilligheid van het ondernemersklimaat. Wellicht zijn patronen binnen jouw team zichtbaarder geworden. Uitvergroot. Misschien is de samenwerking binnen je team echt veranderd. Een te hoge werkdruk, digitale afspraken of personeelstekort maakt dat het echt aandacht geven & krijgen, het moeilijke(re) gesprek te voeren of ruimte te geven aan “het andere in de ander” een grote uitdaging is. Wil je inzicht en grip krijgen hoe het zit in jouw team? Doe deze teamscan. Om beeld te krijgen waar de teamleden staan maar vooral om meer te verbinden, te verdiepen en nieuwe energie te krijgen. Om verfrist de toekomst in te gaan. Deze teamscan kost €495,-.

VRAAG HIER DE TEAMSCAN AAN

Wat meet deze teamscan?

De teamscan geeft inzicht hoe effectief de samenwerking binnen jouw team is. Hoe gaat het nu? Wat is er nu nodig?
De teamscan gaat onder andere in op de volgende onderwerpen:

  • Het voeren van het echte gesprek, betrokkenheid, teamdoelen , duidelijkheid over rol en taak, openheid en vertrouwen, verantwoordelijkheid nemen, mate van interne politiek, aanspreekcultuur en waardering.
  • Open vragen over wat de kracht van het team is en op welke punten verbetering gewenst is.

Uit de analyse komt zicht op het nu en de toekomst in de teamsamenwerking. Een prettig middel voor de leidinggevende om het echte gesprek over effectiviteit en teamsamenwerking met het team te voeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

We hebben het zo simpel mogelijk gemaakt en het is volledig digitaal zodat jij met je team meteen aan de slag kunt. De stappen om jouw teamscan te ontvangen zijn:

  • Druk op de button en laat je gegevens achter.
  • Je krijgt een email met daarin een unieke link om met je team te delen en een opzet voor een uitnodigingsemail (incl deadline voor het invullen) voor de scan.
  • Jij en jouw teamleden vullen anoniem online de vragenlijst in (+/- 5-7 min).
  • Jij ontvangt een analyse en samenvatting van de resultaten van jouw team.
  • Wij bespreken, online, samen met jou en jouw team de uitkomsten van de teamscan.
  • We sturen je de factuur van €495,- excl btw.

De enige voorwaarde is dat je team (incl jijzelf) uit 6 of meer personen bestaat. Zodat anonimiteit gegarandeerd kan worden.

VRAAG HIER DE TEAMSCAN AAN

Dit doen wij samen

Mariette & Maaike

Bij grotere teams en/of complexe trajecten werk ik samen met Mariette Hamer. Wij ontmoetten elkaar tijdens de opleiding systemisch teamcoaching in 2018. Sindsdien werken wij samen. Klanten ervaren onze samenwerking als grote toegevoegde waarde door de bundeling van verschillende ervaringen en expertise.

Mariette haar kracht zit in het verbinden van business strategie met een gewenste organisatiecultuur en zij begeleidt organisaties in daadwerkelijke gedragsverandering van leiders en medewerkers. Mijn kracht is om als coach en trainer, talent optimaal tot zijn recht te laten komen, door te spiegelen, te confronteren en te verbinden.

Wij vinden elkaar in onze analysekracht en de kunst om het hoofd en hart teams te versterken. Door te spiegelen wat er gebeurt in de samenwerking en communicatie binnen teams. Door patronen zichtbaar te maken en door instrumenten aan te reiken om te kunnen groeien als teamlid en als team.

Wil je eens sparren over jouw team?

De teamscan omvat een eerste blik op de samenwerking binnen jouw team. Mocht er iets in jouw team spelen waarover je graag eens van gedachte wisselt, neem gerust contact op. Wij komen vrijblijvend langs om samen te ontdekken hoe jouw team versterkt kan worden.

Je kunt ook contact opnemen wanneer je specifieke vragen toegevoegd wilt hebben aan de teamscan.

NEEM CONTACT OP>

 TEAMSCAN

Samenwerking

Patronen en regels

Verbinden met aandacht

Respect voor verschillen

Verdiepen van communicatie

Een leven lang leren

Accreditaties en certificering

Maaike Hoogenboom-Westerbeek

Certificering Stork Coaching Woerden