In- company

Trainingen

StorkCoaching biedt trainingen op maat aan. Voor teams, de gehele organisatie, het directieteam of een projectgroep. Het aanbod is divers.

Grip op werkdruk – Leiderschapstraining – Timemanagement – Scrum en agile werken – Communiceren met impact –  DISC en drijfveren team dag –  Omgaan met veranderingen-  Sturen op teamgedrag –  Teamdoelen en ongeschreven regels.

Zomaar een greep uit alle mogelijke trainingen.

Jij als opdrachtgever wordt altijd nauw betrokken bij het samenstellen van het programma. Wat mist er en wat kan er worden aangeleerd? Wat is het doel? Wat is het beoogde resultaat? Afhankelijk van het onderwerp, de doelgroep en de groepsgrootte zorgen we voor de juiste gespecialiseerde trainers. StorkCoaching werkt met zeer ervaren trainers vanuit haar netwerk door heel Nederland.

StorkCoaching begeleidt teams, leidinggevenden en directies. We trainen zodat jullie weer vooruit kunnen. Met als resultaat meer werkplezier, minder stress, een lagere werkdruk en (team-)doelen die wel bereikt worden.

Het grote voordeel van een in-company training is dat de collega’s elkaar na de training scherp houden. De leerervaringen zullen hierdoor beter geborgd worden.

Logo StorkCoaching Contact

Grip op werkdruk

Samen met collega’s

In 3 dagdelen leer je grip te krijgen op jouw werkdruk. Wat is belangrijk en wat is urgent? Prioriteiten stellen en delegeren. Anders omgaan met werk. Begrijpen hoe gedachtes werken en hoe je deze kunt beïnvloeden. Pak de regie en ontwikkel nieuwe werkgewoonten.

Grip op werkdruk

DISC en drijfveren teamdag

Samen met collega’s

Welk gedrag laat jij zien in het team en welke drijfveer zit daarachter. In één dag leren jullie elkaar beter kennen en begrijpen. Ben jij meer mens of taakgericht en waarom ben jij altijd de leider van een team? Kom erachter gedurende deze interactieve dag.

DISC en drijfveren teamdag

Leiderschapstraining

Individueel of samen met collega’s

Jouw invloed vergroten vanuit jouw leiderschap. Op welke manier geef jij richting en sturing? Hoe stuur je één persoon aan? En hoe doe je dat bij een groep? In een traject van 6 sessies krijg je inzicht en handvaten aangereikt. Leerzaam, praktisch en effectief.

Leiderschapstraining

Omgaan met veranderingen

Samen met collega’s

De wereld verandert snel. Steeds sneller. Dat doet ook iets met jouw werk. Er is steeds meer vraag naar wendbaarheid, snel schakelen en dat bieden wat de afnemer vraagt. Hoe ga je daar als team mee om. Ervaar hoe het is om snel te schakelen, anders je werk in te richten en anders samen te werken. Samen gaan we 4 dagdelen aan de slag, als team.

Omgaan met veranderingen

Timemanagement

Samen met collega’s

Meer doen en minder stress. In 3 dagdelen ga jij aan de slag om efficiënter te kunnen gaan werken. Je krijgt handvaten aangereikt die je ondersteunen je werkweek beter qua tijd te verdelen. Zodat je meer gedaan krijgt, met een voldaan gevoel. Praktisch en effectief.

Timemanagement

Communiceren met impact

Samen met collega’s

Benader de ander zoals hij/zij benadert wilt worden. Juist dan wordt één plus één drie! In 2 dagen leren jullie als team beter communiceren. Hoe werkt je brein, wat wil de ander en hoe bespreek je lastige punten? Het komt allemaal aan bod in deze twee daagse.

Communiceren met impact

Sturen op teamgedrag

Individueel

Ben jij teamleider of manager? Wil jij meer invloed op jouw team ontwikkelen? Het eigenaarschap en de samenwerking binnen je team verbeteren? Meer teameffectiviteit? Zodat het plezier weer toeneemt en/of de resultaten verbeteren? In dit traject leer jij praktische stappen te zetten die jouw team leiden naar een betere teamperformance.

Sturen op teamgedrag

Teamdoelen en ongeschreven regels

Samen met collega’s

In deze sessies worden de teamdoelen scherp gesteld. Zodat iedereen in het team precies weet wat er verwacht wordt. We gaan kaders zetten waarbinnen iedereen de vrijheid heeft om zelf werk in te vullen. En we halen de ongeschreven regels van het team op. Wat zijn deze, kloppen ze nog en is het tijd om er één of twee aan toe te voegen?

Teamdoelen en ongeschreven regels

Een leven lang leren

Accreditaties en certificering

Maaike Hoogenboom- Westerbeek

Certificering Stork Coaching Woerden