DISC voor teams

Heb jij het het ebook over DISC voor teams al gelezen? Op deze pagina vind je meer info over DISC voor teams.

Deze teamanalyse geeft het team inzicht en tools om effectiever samen te werken zónder gedoe.

DISC geeft teams een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen.

De DISC teamtraining is geschikt voor ieder team dat meer inzicht in elkaar wil krijgen en (nog) beter wil communiceren en samenwerken. Dit is vooral een must voor teams die intensief samenwerken.

De DISC teamtraining bestaat uit:

-Een ééndaagse training (Meerdaagse team trainingsdagen zijn mogelijk voor extra verdieping).

-Een persoonlijke stijl (DISC) profiel voor ieder teamlid.

-Een DISC grid van het gehele team.

-Uitleg van het DISC model

-Het ervaren van de interactie tussen teamleden vanuit de verschillende teamprofielen.

Werken met DISC is niet alleen effectief, het is ook erg leuk! In een dag kun je al duidelijk zichtbare resultaten behalen. De dag wordt afgesloten met een actieplan waarin concrete afspraken worden gemaakt die de effectiviteit van het team ten goede komen.

Indien gewenst kan een Drijfveren profiel toegevoegd worden aan de training, de voorkeur is om er dan een tweedaagse van te maken.

Wanneer je de code ”DISC TEAMDAG”, toevoegt in jouw aanvraag, krijg je 10% korting op de gehele sessie (inclusief de DISC analyses).

AFSPRAAK MAKEN >
Resultaten team DISC analyse:

Inzicht in elkaars gedragsvoorkeuren leidt tot meer begrip voor elkaar waardoor irritaties en conflicten beter zijn te begrijpen en op te lossen.

Teamleden die hun eigen voorkeuren en die van de andere teamleden kennen en begrijpen zullen beter met elkaar communiceren en effectiever samenwerken.

De sterke punten, valkuilen en ontwikkelpunten van het team worden in kaart gebracht en met elkaar besproken.

Teams die qua DISC voorkeuren divers zijn samengesteld zijn over het over het algemeen beter doen dan teams die eenzijdig zijn samengesteld.

DISC ondersteunt teams om prettiger en effectiever te functioneren.

DISC brengt teams meer werkplezier wat resulteert naar fluitend aan het werk gaan.

Investering DISC voor teams

StorkCoaching begeleidt teams, leidinggevenden en directies altijd via op maat gemaakte programma’s. Want elk team en elke organisatie is uniek. Elk team heeft zijn eigen DISC teamscan. We starten met een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek bespreken we ambities, doelen en waar de uitdaging van het team en/of de directie ligt. Wat is de aanleiding om een teamscan te gaan doen? Gebaseerd op dit gesprek zal ik een offerte maken. Prijzen zijn excl 21% btw en eventuele locatie/catering. DISC analyse sessies kunnen ook online aangeboden worden (of een mix van online en face to face). Ik werk met ‘Het veilig trainen’ protocol van de NOBTRA.

DOMINANT
INVLOED
STABIEL
CONSCIËNTIEUS
Marleen, directie retailbedrijf, Amsterdam

‘Bedankt voor de drie goed georganiseerde dagen. Door dieper in te gaan op teamdynamiek en gebruik te maken van de DISC analyses met ons marketing team zijn we echt een stap verder gekomen. Ik merk dat er een andere samenwerking is, er wordt meer gelachen en we maken stappen vooruit. We schakelen sneller en sluiten beter aan bij de vraag van andere afdelingen. We zijn er nog niet, ik zie positieve ontwikkelingen en het heeft onze afdeling een boost gegeven. Dank daarvoor! Ik bel je binnenkort voor een update.’

Een traject via StorkCoaching is een duurzame investering in je team én in jezelf. Om daar te komen waar jullie willen zijn. Uitdagingen van werk die we toetsen aan houdbaarheid, haalbaarheid en effectiviteit. een traject is het stellen én behalen van doelen. Zodat jullie meer impact & betekenis hebben op het werk én daarbuiten. Deze andere tijd vraagt om een hernieuwde aanpak en een andere samenwerking. Pak het aan zodat iedereen weer fluitend aan het werk gaat.

Wil jij met je team aan de slag? Laat een berichtje achter via onderstaande button en ik bel jou voor een eerste kennismaking.

BEL MIJ VOOR EEN AFSPRAAK >

do the bright thing

Gedrag van je collega

die jij voor de DISC analyse niet begreep

Jouw gedrag die je collega

vóór deze DISC analyse niet begreep

Begrip en vertrouwen liggen aan de basis

van een goede samenwerking.

StorkCoaching

Maaike Hoogenboom – Westerbeek

Maaike@storkcoaching.nl

06-52482110

Dijkgraaf de Leeuwweg 50, 6629KP Appeltern

(Land van Maas en Waal, 10 min van Tiel)

CONTACT