De naam

StorkCoaching

Toen ik in Amsterdam studeerde kwam ik elke dag met de trein langs Breukelen. Daar zat een ooievaarsnest. Jarenlang. Altijd was ik op zoek naar één van die prachtige dieren. Daar, in die trein van Utrecht naar Amsterdam, heb ik besloten dat wanneer ik een ooievaar ( een Stork) zag, het een goede dag zou zijn. Nu 20 jaar later woon ik in het land van Maas en Waal waar het vol zit met ooievaars. Je begrijpt: ik heb veel goede dagen.

En dát gun ik anderen ook. Teams, directies, leidinggevenden, medewerkers, mensen die vast zitten in hun werk. Iedereen die werkt en daar veel tijd, expertise, energie en vakmanschap in stopt. Vandaar de naam StorkCoaching.

De ooievaar staat voor positieve verandering, voor transformatie. Het is de brenger van verandering, van een nieuwe start. Ooievaars zijn zorgzaam, trouw en loyaal. Zij komen altijd weer op dezelfde plek terug. Terug naar hun basis. Ze zorgen goed voor elkaar én voor hun jongen. Met hun grote poten staan ze stevig op de grond en zweven in de lucht op de thermiek van dat moment.

Stork. Sterk.

Stork. Sterk. Het scheelt 1 letter. Sterk. Niet als in sterk zijn maar werkend vanuit kracht en mogelijkheden. Trajecten faciliteren zodat anderen er sterker uit komen. Als mens, als team, als organisatie.

Het is mijn missie dat teams & medewerkers elkaar echt ontmoeten tijdens werk. Dat zij werken vanuit (elkaars) kracht en mogelijkheden. Dat zij met hun hart werken en niet alleen hard werken. Als een team dat met elkaar verbonden is. Dat resultaten levert en fluitend aan het werk gaat.

Het is mijn missie dat mensen dat doen, in hun werk, waar zij goed in zijn. Dat doen waar zij energie van krijgen, veel toegevoegde waarde hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Een leven lang en stap voor stap.

Dit zijn dé drijfveren achter StorkCoaching.

Maaike met ooievaar op de achtergrond

Een leven lang leren

Accreditaties en certificering

Certificering Stork Coaching Woerden