Ervaringen teamcoaching

Het team aan het woord, bedrijf in midden Nederland:

De medewerker: Ik vond het bijzonder en zeer nuttig door de verschillende oefeningen, de inzet en instrumenten van de coaches. Voor mij was zoiets de eerste keer en ik vond het heel leerzaam. Het belangrijkste inzicht wat ik heb gekregen in deze sessies is dat duidelijkheid creëren over afspraken en vertrouwen hebben in de intentie van anderen de basis is van een fijn werkend team. Dit vergroot de samenhorigheid binnen het team. Door eens de tijd te nemen om elkaar beter te leren kennen en te begrijpen waarom ik soms dingen doe zoals ik ze doe, verwacht ik dat wij als team beter gaan samenwerken.

De teamleider: Bedankt voor de drie goed georganiseerde dagen. Door dieper in te gaan op teamdynamiek en gebruik te maken van de DISC analyses met ons marketing team zijn we echt een stap verder gekomen. Ik merk dat er een ander samenwerking is, er wordt meer gelachen en we stappen maken. We zijn er nog niet, ik zie positieve ontwikkelingen en het heeft onze afdeling een boost gegeven. Dank daarvoor!

De medewerker: DISC was echt geweldig. Ik snap nu waarom Lies altijd zo enthousiast is en iedereen kent binnen ons bedrijf. Ze is gewoon heel geel! Vanuit de teamscan kwam naar voren dat ik echt goed in dit team pas. Dat wist ik natuurlijk al maar de bevestiging was toch prettig.

Het team aan het woord, bedrijf in Land van Maas en Waal

De medewerkers: ‘’Ik heb weer teruggevonden dat wat we kwijt waren geraakt.” ‘’Ik ga meer hulp vragen, ook naar collega’s toe zonder schuldgevoel en/of trots.’’ ‘’Ik heb mijn werkplezier weer deels teruggevonden.” ‘’De duidelijkheid is weer terug door afspraken te hernoemen. Ik heb goede moed.’’ ‘’Door te doen zal ik het gaan ervaren. Ik heb handvaten om verder te kunnen.’’

Het team aan het woord, bedrijf in Amsterdam:

De medewerker: Doordat het traject over een periode van 7 maanden was uitgestreken, hadden we echt de mogelijkheid om patronen te doorbreken. Onze klanten waren eigenlijk helemaal niet meer tevreden. We waren de afgelopen periode zo hard gegroeid dat we alleen maar aan het overleven waren. Hadden we niet echt door maar was wel het geval. Door te reflecteren en de tijd te nemen (hoe lastig ook in alle drukte) konden we weer echt vooruit gaan kijken.

De teamleider: Wat een rollercoaster was het. Vooral die eerste keer van grote hoogte naar beneden vallen, zal ik nooit vergeten. Bedankt voor de respectvolle manier waarop je ons daarin begeleidt hebt.

Do the bright thing

Soms zit je gevangen

in de patronen van

de organisatie en jouw team.

Losmaken wat vastzit

is wat beweging brengt.

MEER INFO TEAMCOACHING >