Teamcoaching

Stel je voor wat je als team kunt bereiken als je de kracht van elk teamlid kunt inzetten voor een collectief resultaat. Deze nieuwe tijd vraagt om een nieuwe aanpak en actieve wendbaarheid van het team. Een nieuwe weg, een andere dan voorheen. Zodat jullie, als team, daar komen waar jullie willen zijn.

Uitzoomen

Iedere organisatie verandert en kent zijn eigen dynamiek (bedrijfscultuur). Een onzichtbare, vaak verborgen kracht die gevormd wordt door onderliggende patronen. Jouw team is onderdeel van deze organisatie. Waar gaat de aandacht naar uit, waar liggen mogelijkheden en kansen? Welke patronen van het team zie je terug in de organisatie? Welke patronen van de organisatie zie je terug in het team?

Het team beweegt zich een kant op. Gaat het de juiste kant op? Soms beweegt een team zich de verkeerde kant op. Vaak met een reden. En dat kan anders. We starten met uitzoomen. Waar staat jouw team in de organisatie?

Inzoomen

Daarna zoomen we verder in.  Op de teamleden, procedures, structuren en gewoontes. Wat zijn jullie ongeschreven regels in het team? Door deze samen te onderzoeken, te benoemen en ter discussie te stellen is het mogelijk om jullie team te gaan laten bewegen. Een beweging voorwaarts. De juiste kant op. Daar naar waar jullie als team én daar waar de organisatie wilt dat jullie zijn. Zodat iedereen fluitend aan het werk is. Vanuit kracht en mogelijkheden.

En dat begint met de eerste stap. Het begin van jullie teamcoaching. Jullie traject.

STORK-TEAM-COACHING

De kracht van het team

Jouw team is continu in beweging en aan het veranderen. En toch blijven veel dingen bij het oude. Structuren zitten vast, heilige huisjes staan fier overeind en patronen zijn moeilijk, zo niet onmogelijk lijkt het, te doorbreken. Nu is het tijd om het anders te gaan doen.

MEER INFO >