Teamcoaching Wijchen – Druten – Beuningen – Elst e.o.

TEAM VRAGEN
DISC VOOR TEAMS
ONDERNEMERS VRAGEN

Fluitend aan het werk – Vanuit kracht en mogelijkheden

Mijn naam is Maaike Hoogenboom -Westerbeek

Teamcoach & -trainer in Wijchen e.o.

Maaike Hoogenboom Westerbeek StorkCoaching
STORKCOACHING 

Samenwerken, anders dan voorheen

De wereld verandert en daarmee de invulling van werk. Goed samenwerken in een team is anno 2024 belangrijker dan ooit. Alles gaat sneller en sneller en andere competenties worden er van jou en het team verwacht. Hoe ga je daarmee om? Dit vraagt om innovatie. Nieuwe manieren van denken en handelen die jou, het team en de organisatie in staat stellen om succesvol in te spelen op deze snel veranderende omgeving.  Alles is met elkaar verbonden, werk én privé, op kantoor en thuis. Vind de juiste balans die werkt voor jullie als team. StorkCoaching begeleidt teams, directies, leidinggevenden en ondernemers die zoekende zijn in hun (samen-) werk. Teamcoaching en training van professionals in de omgeving van Wijchen.

DOWNLOAD EBOOK

Teamcoaching

Er is veel veranderd in bedrijven. Een andere dynamiek. Hoge werkdruk, personeelstekorten, gedoe in het teams, de onderlinge samenwerking kan beter. Stap met je team uit de hectiek van de dag en ga voor verbinding, wendbaarheid en groei. Ontwikkel als team jullie samenwerking en ga voor resultaat.

Meer info

Trainingen

Op een andere manier samenwerken, vraagt soms ook om het leren van ander gedrag. Hoe kun je op een andere manier omgaan met werkdruk. Hoe leer je de ander beter kennen, zodat communicatie effectiever verloopt. Hoe ontwikkel jij verder jouw leiderschap zodat de ander daar nog meer voordelen aan heeft. Ontwikkel jezelf verder als professional en haal nog meer uit je werk.

Meer info

Business coaching

Succesvolle ondernemers hebben twee dingen gemeen; ze hebben een duidelijke focus en een goed plan. Ondernemen is keuzes maken. Soms ben je zoekende. In het hebben van focus of het maken van juiste keuzes.

Meer info

Werken vanuit kracht en mogelijkheden

Bij de ontwikkeling van de organisatie, het team en het individu werk ik met methodes en inzichten vanuit de vakgebieden gedragskunde, systemisch werk, Deep Democracy, DISC, drijfveren, agile mindset  en (team)coaching. Werkend vanuit kracht en mogelijkheden. In een open gesprek, waar alles er mag zijn. Samen gaan we op zoek naar ambities, belemmeringen, patronen én naar mogelijkheden en nieuwe perspectieven. Samen gaan we voor blijvend resultaat.

Dit zijn de drie principes die ik hanteer in team- en ondernemerstrajecten:

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Vooral dat doen waar je goed in bent. In je werk en privé. Want dat levert energie op en geeft je mogelijkheden. Werken vanuit kracht en mogelijkheden. Zodat jij daar komt ,waar jij wilt zijn.

INZICHT IN PATRONEN

Waar mensen werken, ontstaan patronen. Gedrag roept gedrag op. Patronen zijn moeilijk te veranderen, zelfs als niemand ze wil. Zelden is er een “schuldige”. Het herkennen en bespreken van belemmerende patronen geeft inzicht en ruimte voor verandering.

STAP VOOR STAP VERANDEREN

Het begint bij de eerste stap. Dan ontstaat er beweging. Veranderen is het proces van bewustwording, keuzes maken, ontwikkelen, uitproberen, waarnemen -waar gaat het al goed?- en betekenis geven. 50 x 2% is ook 100%.

StorkCoaching

Maaike Hoogenboom – Westerbeek

Maaike@storkcoaching.nl

06-52482110

Dijkgraaf de Leeuwweg 50, 6629KP Appeltern

(Land van Maas en Waal, 10 min van Tiel en Oss)

CONTACT