Business coaching

Stel je voor dat jij fluitend aan je werk gaat, dag in dag uit. Dat je werk hebt waarin je uitgedaagd wordt, je dat kunt doen waar jij goed in bent en je jouw passie voor ondernemen weer terugvindt?
Heb jij het gevoel dat er een andere aanpak nodig is voor jouw bedrijf?

Oud

Herken jij jezelf in:

 • Ik ben ondernemer en mijn bedrijf groeit niet zo hard als ik zou willen. Of juist: mijn bedrijf groeit zo hard dat ik het amper kan bijbenen, wat nu?
 • Ik wil verder met mijn bedrijf maar ik moet dan wel bepaalde kwaliteiten meer ontwikkelen. Hoe ga ik dat doen?
 • Ik weet niet goed wat ik wil en ga daarom maar door op de bekende weg.
 • Ik doe er echt alles aan om mijn medewerkers te motiveren en toch heb ik het gevoel dat er zoveel meer inzit.
 • Ik ben ondernemer en wil de volgende stap zetten, de vraag is hoe doe ik dat?
 • Moet ik iets aan mezelf veranderen om mijn werk weer leuk te vinden of wil ik ander werk gaan zoeken?
 • De vraag van klanten veranderd en hoe ga ik daarmee om?

Nieuw

Wil jij je herkennen in:

 • Weer fluitend aan het werk gaan.
 • Belemmerende patronen van jezelf herkennen en anders gaan benaderen.
 • Jezelf verder persoonlijke ontwikkelen zodat jij en jouw organisatie daar komt waar jij wilt zijn.
 • Werken vanuit kracht en vanuit mogelijkheden.

Het zelfinzicht dat coaching oplevert, helpt jou om doordachte keuzes te maken. Om niet te settelen voor hoe het nu gaat, maar om alles uit jouw onderneming te halen. Daar plezier in te hebben. Jouw organisatie te laten groeien. Meer te verdienen, meer klanten aan te trekken en alles eruit te halen.

Business coaching

Als ondernemer kun je het prima zelf. Toch zijn er momenten dat je meer focus wilt aan te brengen binnen jouw bedrijf. Iedere ondernemer ervaart goede en minder goede tijden. De impact van Corona was en is in bijna elk bedrijf voelbaar. De omgeving verandert snel. Klanten vragen om andere service. Deze nieuwe tijd vraagt om een andere aanpak. Een periode waarin het kan zijn dat je vast loopt, twijfels ervaart, minder binding hebt met je klanten en/of medewerkers. Of juist dat je bedrijf snel groeit, je in rap tempo opschaalt en soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Elke ondernemer verdient een business coach. Zodat je kunt sparren en nog verder uitgedaagd kunt wordt. Binnen de juiste balans tussen werk en privé. Zodat jij daar komt waar jij wilt zijn. Juist in deze tijd is het creëren van focus en strategie zo belangrijk. Wil jij ook een bewuster leven gaan leiden door duidelijke, zinvolle doelen te stellen en echte keuzes te durven maken? In je werk en in je privéleven? Want die twee staan nooit los van elkaar.

Wil je werken aan je focus en mindset? Zodat jouw bedrijf verder groeit en jij daar komt waar jij wilt zijn?

MEER INFO >