Leiderschapscoaching

Stel je voor dat jij fluitend aan je werk gaat, dag in dag uit. Dat je werk hebt waarin je uitgedaagd wordt, je dat kunt doen waar jij goed in bent en je jouw passie voor leidinggeven weer terugvindt?
Heb jij het gevoel dat er (soms) een andere aanpak nodig is door jou als leider?

Oud

Herken jij jezelf in:

 • Ik doe er echt alles aan om mijn medewerkers te motiveren en toch heb ik het gevoel dat er zoveel meer inzit.
 • Ik weet niet goed wat ik wil en ga daarom maar door op de bekende weg.
 • Ik heb een leidinggevende rol en wil de volgende stap zetten, de vraag is hoe doe ik dat?
 • De vraag van medewerkers, klanten  en/of de organisatie verandert en hoe ga ik daarmee om?
 • Ik ben leider en mijn team beweegt niet zoals ik graag zou willen. Of ze bewegen juiste de andere kant op.
 • Ik wil verder met mijn persoonlijke ontwikkeling maar ik moet dan wel bepaalde kwaliteiten meer ontwikkelen. Hoe ga ik dat doen?
 • Moet ik iets aan mezelf veranderen om mijn werk weer leuk te vinden of wil ik ander werk gaan zoeken?

Nieuw

Wil jij je herkennen in:

 • Weer fluitend aan het werk gaan.
 • Belemmerende patronen van jezelf herkennen en anders gaan benaderen.
 • Jezelf verder persoonlijke ontwikkelen zodat jij en jouw organisatie daar komt waar jij wilt zijn.
 • Werken vanuit kracht en vanuit mogelijkheden.

Het zelfinzicht dat coaching oplevert, helpt jou om doordachte keuzes te maken. Om niet te settelen voor hoe het nu gaat, maar om alles uit jouw leiderschap te halen. Daar plezier in te hebben. Jouw organisatie te laten groeien. Meer te verdienen, meer klanten aan te trekken en alles eruit te halen.

Leiderschapscoaching

Als leider kun je het prima zelf. Toch zijn er momenten dat je meer focus wilt aan te brengen binnen jouw bedrijf, jouw team. Iedere leidinggevende ervaart goede en minder goede tijden. De impact van corona, hybride werken, het personeelstekort, de veranderende vraag is in bijna elk bedrijf voelbaar. De omgeving verandert snel. Klanten vragen om andere service. Deze nieuwe tijd vraagt om een andere aanpak. Een periode waarin het kan zijn dat je vast loopt, twijfels ervaart, minder binding hebt met je klanten, de organisatie en/of medewerkers. Of juist dat je team snel groeit, je in rap tempo opschaalt en soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Elke leidinggevende verdient een coach. Zodat je kunt sparren en nog verder uitgedaagd wordt. Binnen de juiste balans tussen werk en privé. Zodat jij daar komt waar jij wilt zijn. Juist in deze tijd is het creëren van focus en strategie zo belangrijk. Wil jij ook een bewuster leven gaan leiden door duidelijke, zinvolle doelen te stellen en echte keuzes te durven maken? In je werk en in je privéleven? Want die twee staan nooit los van elkaar.

MEER INFO >