GRATIS TEAMSCAN: VOOR VERDIEPING, VERBINDING EN NIEUWE ENERGIE

Hoe gaat het met de team samenwerking?

Gratis

Veel is anders; In jouw werkveld. De wereld veranderd snel en daarmee ook jouw werk. En de onderlinge samenwerking.  Wellicht zijn er patronen binnen jouw team zichtbaarder geworden. Uitvergroot. Misschien is de samenwerking binnen je team echt veranderd.

Wil je inzicht en grip krijgen hoe het zit in jouw team? Doe deze teamscan. voor een kleine vergoeding en krijg meer inzichten.

GRATIS TEAMSCAN: VOOR VERDIEPING, VERBINDING EN NIEUWE ENERGIE
GRATIS EBOOK DISC VOOR TEAMS

Hoe je als team effectiever kunt samenwerken zonder miscommunicatie.

Gratis

‘In het teamoverleg was toch echt afgesproken dat zij die taak op zich nam. Zo belangrijk voor ons als marketingafdeling dat we inzicht krijgen in deze cijfers. Nu zijn we twee weken verder en nog is er niet geleverd. Ik begrijp niet hoe dit kan. Het grootste woord tijdens de vergadering maar leveren? Ho maar.. Ik wil kwaliteit leveren aan onze klant, daar heb ik input voor nodig en ik krijg het maar niet geleverd.’

DISC geeft inzicht in de verschillende gedragsstijlen van alle teamleden. Wat maakt dat de één de kat uit de boom kijkt en de ander altijd met zoveel creatieve, en soms totaal ondoordachte, ideeën komt? Wat is jouw voorkeursstijl en wat zijn patronen in het team?

GRATIS EBOOK DISC VOOR TEAMS
GRATIS QUICKSCAN LOOPBAAN

Hoe je in een paar minuten inzicht krijgt of je op de juiste werkplek zit zonder verplichtingen.

Gratis
  • Ik weet niet goed wat ik wil en ga daarom maar door op de bekende weg.
  • Moet ik iets aan mezelf veranderen om mijn werk weer leuk te vinden of wil ik ander werk gaan zoeken?
  • Ik wil een carrièrestap maken maar ik moet dan wel bepaalde kwaliteiten verder ontwikkelen. Hoe ga ik dat doen?
  • Ik vind mijn collega’s heel leuk maar de inhoud van mijn werk spreekt me steeds minder aan.
  • Mijn baan verdwijnt. Wat wil ik en wat kan ik en waar liggen mijn kansen op de arbeidsmarkt?

Met deze quickscan kun je zelf ontdekken of je nog steeds op de juiste werkplek zit en wat je daar aan zou kunnen doen, mocht dat niet zo zijn. Stel je voor dat jij fluitend aan je werk gaat, dag in dag uit. Dat je werk hebt waarin je uitgedaagd wordt, je dat kunt doen waar jij goed in bent en waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Dat wil toch iedereen? Doe de quickscan in een paar minuten en weet waar je staat.

GRATIS QUICKSCAN LOOPBAAN
BLOGS

Inspiratie voor jou

Gratis

Regelmatig schrijf ik blogs. Om jou te informeren over gedrag, teams, hersenen, methodes, loopbaanmogelijkheden, inzichten en visie. Inspiratie voor jou.

BLOGS