Agile werken

Scrum Master & Agile coach

Je kunt mij ook inhuren als Scrum Master of Agile coach! Ben je op zoek naar een tijdelijke invulling voor de rol van Scrum Master of Agile coach dan bied ik dat aan. Ik ben PSM 1 gecertificeerd én met mijn ruimschootse ervaring als teamcoach voeg ik veel waarde toe aan teams en organisaties. Ik ben part time beschikbaar, zo ongeveer 24 uur per week. Mijn werkomgeving is rondom Tiel – Wijchen – Oss – Ede – Nijmegen.

Wat ik doe als Scrum Master – Agile coach?:

  • Het faciliteren van effectieve meetings.
  • Opbouwen van de benodigde competenties in het team.
  • Ondersteunen van de Product Owner om maximale klantwaarde te leveren.
  • Ontwikkelen van een zelforganiserend team.
  • Teams en individuen coachen in een agile mindset.

Coachen en faciliteren.

Met vol enthousiasme ga ik met het team/ de teams aan de slag. Faciliterend zodat anderen er sterker uit komen. Als mens, als team, als organisatie. Ervoor zorg dragend dat er, voor het team, zo weinig mogelijk in de weg staat om effectief en productief aan het werk te kunnen. Ik vergroot de wendbaarheid van teams door met hun het gesprek aan te gaan én te spiegelen om optimaal te kunnen presteren. Gedurende het proces onderzoekend wat er nodig is om ze verder te ontwikkelen.

Drijfveren als Scrum Master & Agile coach:

Het is mijn missie dat teams & medewerkers elkaar echt ontmoeten tijdens werk. Dat zij werken vanuit (elkaars) kracht en mogelijkheden. Dat zij met hun hart werken en niet alleen hard werken. Als een team dat met elkaar verbonden is. Dat resultaten levert en fluitend aan het werk gaat. 

Het is mijn missie dat mensen dat doen, in hun werk, waar zij goed in zijn. Dat doen waar zij energie van krijgen, veel toegevoegde waarde hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Een leven lang en stap voor stap. 

Wil je meer info en/of eens kennismaken?

IK WIL MEER INFO>

Een leven lang leren

Accreditaties en certificering

Certificering Stork Coaching Woerden