Online is natuurlijk ook mogelijk

Online coaching

Wil je vanwege de huidige situatie liever niet face to face afspreken of reistijd besparen? Dan is online coaching via je tablet of computer de ideale oplossing. Teamcoaching en business coaching kunnen zowel online als face to face ingepland worden op basis van jouw persoonlijke voorkeur.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Voordelen online coaching

Een andere tijd vraagt om een andere manier van werken. StorkCoaching werkt volgens ‘Het veilig trainen’ protocol van de NOBTRA.

Online TEAMcoaching brengt een aantal voordelen:

Het verkleint de kans op het overbrengen van het Coronavirus.
Het brengt snel veiligheid bij het teamlid. Voorwaarde voor persoonlijke ontwikkeling is een veilige leeromgeving waarbij mensen zich op hun gemak voelen. Je blijft in je eigen vertrouwde omgeving waardoor het gemakkelijker is om gedachten en gevoelens te delen.
Het is mogelijk om de sessie op te nemen, wanneer het team dat wil. Je kunt het op een later moment nog eens terugkijken. Het opnemen van de sessie gebeurt alleen met schriftelijke toestemming van de organisatie en alle teamleden.
Het bespaart tijd. Als coachee of team hoef je niet naar de locatie te reizen. Ervaring leert dat bij teamcoaching online de verschillen in functie van de medewerkers als minder groot ervaren wordt. Iedereen is meer zichtbaar en komt gelijkwaardiger aan het woord.
Het bespaart kosten voor teamcoaching. Het is niet nodig om een locatie af te huren.

Het volgen een online coaching-, trainingssessie met een team kent een andere dynamiek. Het kan veel intensiever zijn. Samen gaan we op zoek naar de balans tussen de aandacht curve van de deelnemers en thema’s die spelen in het team. Ook is het mogelijk om een mix te maken van face to face en online teamsessies.

De voordelen van online BUSINESS coaching:

Het verkleint de kans op het overbrengen van het Coronavirus.
Het brengt snel veiligheid bij de coachee. Voorwaarde voor persoonlijke ontwikkeling is een veilige leeromgeving waarbij de coachee zich op haar gemak voelt. Je blijft in je eigen vertrouwde omgeving waardoor het gemakkelijker is om gedachten en gevoelens te delen.
Het is mogelijk om de sessie op te nemen, wanneer jij dat wil. Je kunt het op een later moment nog eens terugkijken. Het opnemen van de sessie gebeurt alleen met schriftelijke toestemming van jou.
Het bespaart tijd. Als coachee hoef je niet naar mijn praktijk in de Betuwe te reizen.
Verschillende opdrachten kun je in je eigen tijd thuis doen en delen met je coach.

Het is bij business coaching ook mogelijk om een mix te maken van online coaching (via teams, zoom of een andere tool) en face to face afspraken. Daarnaast bied ik wandelcoaching sessies aan. De natuur in. De voordelen van wandelen in de natuur tijdens een coachingstraject zijn divers en per persoon verschillend.

Protocol Veilig Trainen

Dit protocol bevat de algemene veiligheids- en hygiëne maatregelen die genomen kunnen worden door (beroeps)trainers- en opleiders om veilig trainen binnen de richtlijnen van het tijdelijke ‘nieuwe normaal’ mogelijk te maken. Hierbij staat de veiligheid en gezondheid van zowel de deelnemers als de trainer voorop. StorkCoaching is aangesloten bij de NOBTRA en zal ten alle tijden dit protocol volgen.

Teamcoaching

Online interactief met elkaar aan de slag. Het team voelt zich verbonden via online team coaching.
MEER INFO >

Business coaching

MET DIVERSE TOOLS ONLINE AAN DE SLAG ZODAT JIJ WEER FLUITEND AAN HET WERK GAAT.
MEER INFO >

StorkCoaching

Maaike Hoogenboom – Westerbeek

Maaike@storkcoaching.nl

06-52482110

Dijkgraaf de Leeuwweg 50, 6629KP Appeltern

(de Betuwe, 10 min van Tiel)

CONTACT