Loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen die werk heeft of zoekt. Voor mensen die al langer actief zijn op de arbeidsmarkt en die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Voor jou wanneer je talenten en kwaliteiten in je huidige positie onvoldoende tot uiting kunnen komen. Voor jongeren die net hun opleiding afgerond hebben en hulp nodig hebben bij het vinden van hun eerste ‘echte’ baan. En ook als je dreigt te bezwijken onder de werkdruk of als je in een reorganisatie je baan kwijtraakt.

Herken jij jezelf in:

Ik wil een carrièrestap maken maar ik moet dan wel bepaalde kwaliteiten verder ontwikkelen. Hoe ga ik dat doen?
Ik weet niet goed wat ik wil en ga daarom maar door op de bekende weg.
Ik vind mijn collega’s heel leuk maar de inhoud van mijn werk spreekt me steeds minder aan.
Moet ik iets aan mezelf veranderen om mijn werk weer leuk te vinden of wil ik ander werk gaan zoeken?
Mijn baan verdwijnt. Wat wil ik en wat kan ik en waar liggen mijn kansen op de arbeidsmarkt?

IK WIL EEN AFSPRAAK >

Loopbaancoaching 3 maanden traject

We gaan samen aan de slag in een traject van drie maanden. Na een intakegesprek (waar we o.a. dieper ingaan op jouw vraag en met elkaar kennismaken) zien we elkaar vier keer. Dus vijf gesprekken in drie maanden zodat jij in een flow komt, focus aanbrengt, duidelijkheid krijgt in je sterke kanten én in de mogelijkheden binnen jouw loopbaan.

Ben je een starter? Dan gaan we aan de slag met je sterke kanten, waar jouw ambities liggen en hoe jij die werkgever vindt die jou de mogelijkheid biedt om je verder te ontwikkelen.

Investering Loopbaancoaching

Dit gehele traject (intake, 4 gesprekken, verschillende huiswerkopdrachten en tussentijdse motivatie) wordt als pakket aangeboden door Stork Coaching voor €550,- excl btw (€665,- incl btw) (Belastingaftrek: meer info onder aan deze pagina). Met de mogelijkheid om te betalen in twee termijnen. De gesprekken kunnen online plaatsvinden of in mijn praktijk in Woerden, wat jij prettig vindt. Alle oefeningen krijg je digitaal zodat je er tussen de gesprekken door mee aan de slag kunt en in een flow blijft.

Wil je een DISC analyse dan zijn de kosten €195,- . Voor een drijfveren analyse bereken ik €169,-. Wil je ze allebei tegelijk dan zijn de kosten €329,-. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Resultaat na drie maanden:

Scherp inzicht in je mogelijkheden én een flinke dosis energie om daar verder richting aan te geven.

HET ZELFINZICHT DAT DIT TRAJECT JOU OPLEVERT, HELPT JE OM DOORDACHTE KEUZES TE MAKEN VOOR HET VERDERE VERLOOP VAN JE CARRIÈRE. OM NIET TE SETTELEN VOOR ZOMAAR EEN FUNCTIE BIJ ZOMAAR EEN ORGANISATIE, MAAR OM EEN WERKBESTEMMING TE VINDEN WAAR JE TALENTEN ECHT TOT HUN RECHT KOMEN.

Als loopbaancoach hou ik je een kritische spiegel voor, daag ik je uit meer uit jezelf te halen, je patronen, angsten én winnende strategieën onder ogen te zien. Zodat je weer met een frisse en open blik naar werk kunt gaan kijken en nieuw perspectieven ziet in jouw mogelijkheden. Ook begeleid ik je in de zoektocht buiten jezelf, op de arbeidsmarkt: hoe presenteer je jezelf, waar vind je de ingangen die je nodig hebt, hoe bereid je jezelf voor om in een sollicitatiegesprek indruk te maken? Online of face to face.

Ik begrijp dat je druk bent, dus laat alleen even een berichtje achter via het formulier of via whats app en ik bel jou voor een eerste kennismaking.

AFSPRAAK MAKEN >
INGE, PROJECTMANAGER UTRECHT, TRAJECT LOOPBAANCOACHING
‘IK BEN ZEER TEVREDEN OVER DE COACHING OMDAT HET VOORAL VEEL INZICHT HEEFT GEGEVEN, JE GEEFT PRECIES DE JUISTE ZETJES OM DE ZAKEN NAAR BOVEN TE HALEN. JE BLIJFT OOK DOOR VRAGEN ZODAT JE ECHT GAAT NADENKEN. IK HEB EEN DUIDELIJK BEELD GEKREGEN VAN MIJN STERKE PUNTEN EN VAN DAAR UIT BEGIN IK OOK EEN BEELD TE ONTWIKKELEN MET WELKE ZAKEN IK QUA WERK BELANGRIJK VIND EN WAT VOOR WERK IK HET LIEFST DOE.’
WILLEN
DROMEN
KUNNEN
MOETEN

Willen & Dromen
Wat is jouw droombaan, waar ligt jouw passie en hoe ziet jouw werkverleden eruit? We staan stil bij hoe je daar gekomen bent. Wat is jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kunnen
Wat zijn jouw talenten, wensen, kwaliteiten, verlangens en waarden? Waar krijg jij energie van en waar loop je op leeg?

Moeten
Aan welke randvoorwaarden moet jouw werk voldoen? Wat vind jij belangrijk in je werk en wat zoek je bij jouw werkgever en collega’s?

Stappenplan
Je hebt alles in kaart gebracht, en hoe dan verder? Door een concreet stappenplan te ontwikkelen, creëer je beweging en neem jij regie over jouw eigen loopbaan.

Kosten en aftrek 2021

Een vraag die vast bij je opkomt is wellicht wel ‘Wie betaalt de kosten van de loopbaancoach?’. In sommige gevallen zijn de kosten aftrekbaar bij je jaarlijkse inkomstenbelasting. Echter stelt de regering daar harde eisen aan zoals dat de coaching geheel bedoelt moet zijn voor je loopbaan of beroep. Privé (dus als het niet over werk gaat) een coachingstraject volgen kun je wel op eigen kosten doen, maar is niet aftrekbaar bij de belasting. De loopbaancoaching is je om op weg te helpen om aan een (nieuwe) baan te komen of in je huidige werk je verder te ontwikkelen.

Het moet over je loopbaan of beroep gaan.
De kosten moeten jou of jouw partner drukken. Indien een ander, bijvoorbeeld je werkgever de kosten betaald, dan heb je geen recht op aftrek.
De drempel is 250 euro. De kosten boven de 250 euro zijn aftrekbaar.
Check het altijd even bij je boekhouder! en/of kijk even naar deze website.

do the bright thing

Er is geen beter moment

om te starten dan nu.

Zodat jij binnenkort

weer fluitend naar het werk gaat

en dat doet waar jij goed in bent!

StorkCoaching

Maaike Hoogenboom – Westerbeek

Maaike@storkcoaching.nl

06-52482110

Dijkgraaf de Leeuwweg 50, 6629KP Appeltern

(de Betuwe, 10 min van Tiel)

CONTACT