Ervaringen loopbaancoaching

Coachees aan het woord:

Ria: Ik heb heel veel geleerd, veel tips en aandachtspunten die me hebben geholpen om een beslissing te nemen om op zoek te gaan naar een ander baan, en ik ben er ook achter gekomen dat ik heel graag mijn eigen bedrijf wil starten. Het eist wel het één en ander van je. Maar het zet je wel aan het denken, en allemaal naar het positieve toe. Ik heb het ervaren als een heel mooi traject.

Inge: Ik ben zeer tevreden over de coaching omdat het vooral veel inzicht heeft gegeven, je geeft precies de juiste zetjes om de zaken naar boven te halen. Je blijft ook door vragen zodat je echt gaat nadenken. Ik heb een duidelijk beeld gekregen van mijn sterke punten en van daar uit begin ik ook een beeld te ontwikkelen met welke zaken ik qua werk belangrijk vind en wat voor werk ik het liefst doe.

Peter: Dat had ik niet verwacht! Dat ik mij nu ga laten omscholen en leraar ga worden. Spannend en ik kijk ernaar uit. Ik ben 48 en ga een nieuwe carrière starten. Mag ik je weer bellen als ik koudwatervrees krijg?

Do the bright thing

Er is geen beter moment

om te starten dan nu.

Zodat jij binnenkort

weer fluitend naar het werk gaat

en dat doet waar jij goed in bent!

MEER INFO LOOPBAANCOACHING >
Sinds 2009

Stork Coaching in de
binnenstad van
Woerden

CONTACT