Ervaringen business coaching

Ondernemers aan het woord:

Astrid: Door de begeleiding van Maaike groeit mijn bedrijf steeds verder. Zij leert mij focus aan te brengen, plannen te maken, we sparren samen om de volgende stappen te zetten. We kijken vooruit op de korte maar zeker ook op de langere termijn. Ze zet mij steeds weer op scherp als ik vertraag of als ik in uitstelgedrag terecht kom. Dat doet zij altijd op een vriendelijke maar doeltreffende manier. Voor mij heel waardevol! Maandelijks zien we elkaar en bespreken we de volgende te nemen stappen. En elk kwartaal maken we de balans op met een doelen sessie waarin we terugblikken en vooruit kijken. Maaike is energiek en een echte sparringpartner. Zij stimuleert en motiveert mij iedere keer om verder te groeien en zo nu en dan uit mijn comfort zone te stappen

Cees: Ik heb heel veel geleerd, veel tips en aandachtspunten die me hebben geholpen om een aantal grote beslissingen te nemen over mijn bedrijf en medewerkers. Het eist wel het één en ander van je. Maar het zet je wel aan het denken, en allemaal naar het positieve toe. Ik heb het ervaren als een heel mooi traject.

Inge: Ik ben zeer tevreden over de coaching omdat het vooral veel inzicht heeft gegeven.  Maaike; je geeft precies de juiste zetten om de zaken naar boven te halen. Je blijft ook door vragen zodat je echt gaat nadenken. Ik heb een duidelijk beeld gekregen van mijn sterke punten en van daar uit begin ik ook een beeld te ontwikkelen met welke zaken ik qua ondernemen en werk belangrijk vind.

Peter: Dat had ik niet verwacht! Ik ga stoppen met mijn bedrijf. Ik ga mij nu laten omscholen en leraar worden. Spannend en ik kijk ernaar uit. Ik ben 48 en ga een nieuwe carrière starten. Mag ik je weer bellen als ik koudwatervrees krijg?

Do the bright thing

Er is geen beter moment

om te starten dan nu.

Zodat jij binnenkort

weer fluitend naar het werk gaat

en dat doet waar jij goed in bent!

MEER INFO BUSINESSCOACHING >